Nový podcast Irestřípky

21. září 2023 | Hlavní, Blog, Podcasty, Inspirujeme, Náš lifestyle

Irestřípkům jsme dali rovnou dvě různé podoby. Jednu vážnější a jednu... vlastně docela nevážnou. Jednou měsíčně se totiž chystáme vydávat "lifestylový" díl, kde se bude naše Terka s Lucií bavit o tom, co se v posledním měsící v IRE událo. Těšit se tak můžete na nejrůznější zákulisní informace, možná i nějaké ty drby a střípky ze života na firmě. Vše z pohledu dvou ukecaných HRistek, které si někdy nevidí do pusy...
 

Ve druhé odnoži podcastu, které říkáme Irestřípky+ se budeme naopak velmi vážně inspirovat, sbírat cenné informace, rady nebo dokonce moudra. Zde se totiž chystáme zvát ty nejpovolanější osoby z řad našich iresoftích kolegů a vyzpovídávat je na témata, o kterých doufáme, že pro vás mohou být zajímavá.
 

Jako první ochutnávku pouštíme do světa rozhovor s naší HR šéfkou Renčou (Renáta Balíková), protože kdo jiný přece umí mluvit o firemní kultuře s takovým nadšením než ona?
Podcast si můžete pustit na všech platformách jako je Spotify, Apple podcast nebo i ve formě videa na youtube. My se moc těšíme na vaši zpětnou vazbu!

 

 
 

 

Lucie Přibylová

HR specialistka
Ve firmě od roku 2020