Pomáháme sociálním službám aneb distribuce v plném proudu

14. duben 2020 | Hlavní, Blog, Inspirujeme

V rámci projektu Pomáháme sociálním službách se ve středu minulého týdne začaly vydávat desetitisíce položek ze skladů v Brně a Táboře - dezinfekce, respirátory, ochranné štíty, balíčky pro zaměstnance, dezinfekční prací prášky. A další materiál (roušky, ochranné rukavice a obleky) je na cestě do skladů. Nyní začíná další etapa a tou je distribuce materiálu do jednotlivých zařízení po celé republice, kterých je celkově přes 800. Na distribuci se podílí svými silami APSS ČR, IRESOFT a Sazka a.s.

Iresofťáci na cestách

Iresofťáci na cestách

Jak to probíhá v IRESOFTu

Ve firmě se rozjela obrovská vlna solidarity a touhy pomoci. Protože si řada poskytovatelů nemůže materiál vyzvednout z výdejních skladů kvůli omezeným personálním stavům či karanténě, nabídli se zaměstnanci IRESOFTu, že ho do zařízení rozvezou

Aktuálně se do této iniciativy zapojilo odhadem polovina firmy (30 zaměstnanců). Každý pomáhá, jak může. Někteří z nás poskytovatele obvolávají, jiní plánují rozvozové trasy, další pak nakládají auta a rozváží materiál po celé republice. Tento týden jsme již zvládli objet Svitavy, Chrudim, Bruntál, Jeseník, Šumperk, Olomouc, Přerov, Litomyšl, Havlíčkův Brod, Opava, Velké Meziříčí, Ostravu, Frýdek-Místek, Zlín, Hradec Králové a Náchod.  

Máme radost, kdykoliv vidíme, jakou jsme poskytovatelům udělali radost. To nás nabíjí energií v tom dál pokračovat. Velké díky patří zejména všem, kteří se na této akci svým úsilím podílí. I když je to pro nás velmi náročně období (rozhodně náročnější než náš běžný život softwarové firmy), dává nám to obrovský smysl

Jak to probíhá v APSS ČR

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi.

Přípravy v Táboře

Přípravy v Táboře

A co na to poskytovatelé?

"Posílám velké poděkování za dodávku dezinfekce pro Zlíňáky, za všechny moje sestřičky a pečovatelky. Dííííky."

"...v týdnu mne kontaktoval pracovník vaší firmy, s nabídkou pomoci pro naší organizaci. Nevím, zda je to třeba, ale potvrzuji i touto cestou náš zájem o nabízenou pomoc. Ještě bych ráda dodala, že si nabídky nesmírně ceníme a vážíme. Opravdu upřímně děkujeme."

Jirka Halousek

Vede ty, co vedou
Ve firmě od úplného začátku